Vægttab med medicinsk hjælp 

At tabe sig er for mange en kamp. En kamp der kæmpes igen og igen, og selvom man indledningsvis vinder, så er der rigtigt mange der i tiden efter et vægttab tager det hele på igen. Typisk er der ikke blevet arbejdet med vaner, men “kun” med kost og aktivitet.

Det har vist sig, at hvis man kombinerer det medicinske vægttab med ændring at vanerne omkring kost og aktivitet, så har man blivende resultater med vægttabet.

Idag sker der virkelig meget på det medicinske område indenfor vægttab, og de muligheder de åbner i kombination med aktivitet og vaneændringer, har vist nogle virkelige gode resultater. Medicinen er et nyudviklet præparat som tilbydes af danske Novo Nordisk.

Hos BioMekanikerne har vi sammen med vores læge mulighed for at bruge vores egen faglighed indenfor træning, at tilbyde en unik løsning, som kan indeholde elementer af både det fysiske, det mentale, samt teknologi og medicin. At tage medicin for at tabe sig kræver indsigt. Derfor kan du læse lidt mere om det ved at trykke her.

 

DET VI KAN

Komplet løsning

Hos BioMekanikerne tilbyder vi professionel rådgivning og behandling inden for medicinsk vægttab, kombineret med ændring af vaner og træning. Vi ved, at et vellykket vægttab kræver en holistisk tilgang, der tager højde for både den fysiske og mentale side af vægttab.

Med vores team af erfarne læger, sygeplejersker og fysioterapeuter hjælper vi dig med at opnå et sundt og bæredygtigt vægttab gennem en kombination af medicinsk rådgivning, vaneændringer og træning. Vi tilpasser vores behandling til dine individuelle behov og mål, så du kan opnå et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Vores behandling inkluderer bl.a.:

  Individuelle medicinske konsultationer med en læge

Vaneændringsrådgivning med en sygeplejerske

Træning med en personlig træner / fysioterapeut

Fælles træning og motivation i vores træningsgrupper

Vi hjælper dig med at skabe en sundere hverdag, der passer til dine behov og mål. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et vellykket vægttab.

Træning

Som sundhedsprofessionelle har vi erfaringen og uddannelserne til at tilbyde dig programmer og dertilhørende træning, som vil virke for dig. Det er med andre ord ikke et generisk program, men et nøje tilrettelagt skema, præsenteret i en mobilapp, så du altid nemt og bekvemt kan se dit program og kommunikere med din træner.

Kostplanlægning

Din kost er et vigtigt element i et vægttab eller en livsstilsændring. Derfor er vores trænere også klar til at hjælpe dig med en kostsammensætning der vil virke. Både for din form og figur, men også dine smagsløg.

Medicin

Som et tilbud til vores vægttabsklienter, kan vi ordinere medicin. Det er ikke hvilken som helst medicin, men et danskudviklet præparat, som nedsætter sultfølelsen. Du kan læse mere om præparatet her.

Supplerende behandling

Med en ny og aktiv livsstil kan der komme ømhed. Ømhed er et tegn på at krop og muskler bliver brugt, og en god måde at restituere på, er ved at modtage massage, eller behandling af skader hurtigt. Vi ser sjældent skader, men mange ømheder og smerter kan udvikle sig, og derfor kan vi fange dem i opløbet.

Da BioMekanikerne allerede er en veletableret fysioterapeutisk klinik, vil der også være mulighed for at tilkøbe ultralydsscanninger og behandlinger ved siden at vægttabsforløbene. Se hvilke behandlinger vi tilbyder i menuen øverst på siden.

Har du spørgsmål der ikke er besvaret?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Udfyld blot formularen herunder: