Hurtig og effektiv behandling

Ved fokuseret shockwave, er selve behandlingsområdet med FSWT koncentreret til et meget lille behandlingsområde. Dette skaber meget hurtig effekt og bevirker at behandlingstiden nedsættes kraftigt og du kan starte din genoptræning meget hurtigere.

Det er veldokumenteret at FSWT har høj effekt til bl.a. hælspore, arvæv og andre kroniske og længerevarende problematikker, hvor vævet ”klistrer” sammen.

SHOCKWAVE | Fokuseret shockwave terapi med udstyr fra STORZ.

Vi arbejder med fokuseret shockwave fra topproducenten Storz.

Den fokuserede shockwave blev oprindelig lavet til at knuse nyresten, men man fandt ud af at det også havde en meget effektiv indvirkning på væv, som var skadet på andre områder.

Der findes to typer af shockwave, en radierende og en fokuseret. Den radierende er en trykbølge energi der arbejder som et stempel, som primært bruges til at løsne bløddelsvæv.   

Ved den fokuserede shockwave, er selve behandlingsområdet med FSWT koncentreret til et lille behandlingsområde.

Fokuseret shockwave sender en højfrekvent lydbølge ind i området, som laver en slags micro-traume på vævet. Dette skaber meget stor effekt og bevirker at behandlings og helingstiden nedsættes kraftigt.

Behandlingen øger blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar. Det er også super effektivt til at nedbryde tilkalkning i sener og væv som man ser ved f.eks. hælspore, tennis og golf albuer.

Shocwaven er også meget effektiv til at behandle arvæv både fra skader og operationer. Ved knogle brud ser man også en hurtigere gendannelse af knoglevæv og bruddet bliver hurtigere stabilt. Yderligere ser man en stimulering af cellerne til at danne nye collagene fibre, som der er i muskler, knogler og bindevæv..

Samlet set gør dette, at genoptræningen kan startes meget hurtigere, og man er hurtigere tilbage til normalt niveau igen.

Hos os ultralydsscanner vi altid først for at sikre den rette diagnosticering inden behandling.

Vi tilbyder ultralydsscanning i vores klinik i Helsingør og i vores klinik i Hørsholm København.  

Shockwave

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

    Kære gæst, når du benytter vores kontaktformular acceptere du samtidig vores privatlivspolitik.

    Vores kunder giver os: