Vores “WHY”

Vi behandler mennesker, sådan at de hurtigt, sikkert og korrekt kan komme til, at dyrke den sport eller idræt de elsker.

Vi gør det ved at have en høj innovativ faglig stolthed og ikke gå på kompromis med vores unikke tilgange.

Med de rette værktøjer, uddannelser og muligheder i klinikken, styrer vi dig som patient i den retning vi mener er den rigtige for dig – og vi har med tusindvis af behandlinger en stor viden om, hvordan vi gør det.

Udløsende faktor

Vi arbejder ud fra en grundliggende tilgang hvor vi både finder den udløsende årsag, samt behandler symptomerne der måtte være.

Vi ser, at når vi tager os af begge dele, så er der en meget større bedring i problematikkerne folk kommer med.

Vi går analytisk til værks, og forklarer hvad der er årsag til dine udfordringer. Det er vores erfaring, at vi med at give viden og indsigt, hurtigere får dig tilbage for fuld styrke.

Vi tilbyder en menneskelig tilgang, der på forståelig vis tager dig igennem dine behandlingsforløb, så du oftest fra gang til gang oplever bedring. Vi sætter en ære i vores behandlinger og samler på tilfredse patienter.

Vi er jordnære, og selv idrætsfolk med mange års erfaring indenfor fysioterapi og behandling. Dette giver os en god forståelse for at du gerne vil hurtigst muligt tilbage til din træning eller sport.

Vores metoder er klassiske, og vi har mange af dem som vi kan tage i brug. 

Unikke patienter, kræver unikke behandlinger.