Muskelskader

ACP behandling kan få dig hurtigt tilbage igen.  

Når en muskelskade opstår sker der en blødning i vævet. Kroppen starter nærmest med det samme, med at regenerere det skadede væv. Nye næringsstoffer bliver tilført området, og affaldsstoffer bliver borttransporteres. Nye muskelfibre bliver organiseret i det skadede område og med ACP kan man booste  denne proces.

En normal fibersprængning kan hele på 4-8 uger, afhængigt af skadens størrelse. Deciderede  muskeloverrivninger kan hele på 3-9 måneder.

Uanset hvor stor skaden er, kan det være en langsommelig proces, kræve mange ressourcer og koste mange besøg hos læge eller fysioterapeut.

Hos BioMekanikerne har vi en metode der markant kan mindske den tid kroppen er om at reparere skaden.

Vi kan nu behandle skader, vi ikke tidligere har kunne hjælpe med.

Behandling af muskelskader

Vi er fysioterapeuter og læger og har stor erfaring med diagnosticering og behandling af muskelskader. 

Behandlingsformen vi bruger har en succesrate på over 85% og ACP behandlingen har hjulpet flere hundrede patienter allerede.

Vi kan behandle alle muskelgrupper der er skadet, og processen indebærer normalt 3 behandlinger.

ACP behandlingen er en injektion med dine egne celler i det område hvor skaden er.

Man tapper en enkelt gang blod og centrifugerer det. Herefter injiceres det tilbage i dig igen, og skaber nogle unikke forudsætninger for hurtig heling.

Behandlinger af muskelskader

Der er ingen tvivl om, at nogle muskelskader kan være så komplicerede, at der måske skal en operation til.

Ved en korrekt diagnosticering og scanning hos os, kan vi hurtigt se om der er andre muligheder, herunder behandling med ACP.

Delvise muskeloverrivninger – helt op til 90% – har vi oplevet at vi kan behandle med ACP. Med andre ord er det måske ikke nødvendigt at gennemgå smertefulde operationer med dertilhørende længere restitutionstid til følge.

ACP er en behandlingsform som bruger dine egne celler i koncentreret form, for netop at give det boost der skal til, uden at man behøver at operere.

ACP behandling af muskelskader

Med Autologous Conditioned Plasma ( ACP ) er vores succesrate helt oppe på 85%. Vores patienter nævner, at de mærker væsentligt færre smerter allerede efter første behandling.

De 15ml blod vi tapper, centrifugeres og adskilles i røde blodlegemer og plasma. Plasmaet indeholder en koncentreret mængde vækstfaktorer, som kroppen naturligt bruger til at regenerere væv. Koncentrationen injiceres tilbage i musklen i det område der er skadet, og meget hurtigt efter vil din krop gå igang med sine egne naturlige regenereringsprocesser.

Det vi kan med ACP, er at give et ekstra boost af kroppens egne naturlige helingsprocesser af muskelskader.

Udviklet af arthrex

Arthrex er en af giganterne indenfor medicinsk forskning. ACP er udviklet og patenteret af dem og vi har hos BioMekanikerne modtaget specielundervisning for at kunne udføre behandlingerne. Vi er uddannede læger og fysioterapeuter og har derfor alle de relevante uddannelser der skal til for, at kunne behandle dig bedst muligt. Hvis du vil se en meget praktisk video af hvordan ACP behandlinger foregår kan du med fordel trykke på linket under her. 

SE VIDEO