Svangseneirritation

Svangseneirritation

Svangseneproblematikker er et stort problem for mange idrætsaktive. Det har vi lavet en lille video om her.

Lider du af svangseneirritation, så kan vi hjælpe dig. I videoen kan du høre Kenneth fortælle om hvad der kan foresage problematikken, hvordan du selv kan afhjælpe den og hvordan BioMekanikerne kan hjælpe dig.

Vi bruger både vores viden, og det særlige udstyr vi har til rådighed i vores klinikker. Herunder K-laser og Shockwave. For at stille den rette diagnose, bruger vi gerne ultralydsscanning, da det giver et mere retvisende billede af hvad skadens omfang er.

Svangseneirritation kan GODT afhælpes.

Men det kræver at du få stillet den rette diagnose og får belyst hvad den udløsende faktor er. Vi ved hvad vi taler om, og har tilsammen mere end 15 års erfaring med at behandle folk med svangseneirritation og andre problematikker, der udfordrer folk ift at dyrke deres sport.

Vi får hurtigt folk tilbage til, at kunne lave det de elsker igen. Også selvom de har svangseneirritation, tennisalbue, skinnebensbetændelse og lignende.

Vi har før overtaget patienter, når andre behandlere har givet op og ofte har det været småting der skulle til, for at komme tilbage til fuld styrke. Vi sætter en ære i, at kunne bruge vores atletmindset, og vores analytiske tilgang til ALLE vores patienter. Det har vist sig at være en afgørende faktor i mange tilfælde.

Vi har tid til dig og vi tager os tid til dig. Du har behov for den rette behandling og det kan vi hjælpe med.

Book med det samme ved at trykke på BOOK ONLINE eller kontakt os her. Vi skal nok få dig tilbage igen.