Slidgigt

Der KAN gøres noget og vi kan også hjælpe dig. 

Årligt påvirker slidgigt rigtigt mange mennesker og kan være en konsekvens af et langt arbejdsliv, hårdt fysisk arbejde, tidligere skader, højt aktivitetniveau eller genetisk disponering. Alene i Danmark er der mere end 600.000 mennesker der dagligt er påvirket af gener, oftest smerter som kommer og går, gener som hænger sammen med diagnosen slidgigt.

Den medicinske udvikling der findes idag går utroligt hurtigt og det samme gør sig gældende for de behandlingsformer man idag kan tilbyde. Med regenerativ behandling går vi forrest i arbejdet for at give personer med slidgigt smertefrihed samt øget livskvalitet. Yderligere giver det også muligheden for at bevæge sig frit igen, og leve som de har gjort tidligere.

Vi kan nu hjælpe mod slidgigt med det nye ACP behandling. Behandlingen er non-operativ og medicinfri

Vi kan hjælpe med problematikker, der ikke tidligere var muligt.

Behandling af slidgigt

Vi har solid erfaring og vores metoder hjælper over 85% af dem vi behandler.

Behandlingsformen vi bruger har en succesrate på over 85% og rigtigt mange mennesker er bliver smertefrie igen

Slidgigt inddeles i grad 1-4, hvor 4 er den værste form for slidgigt man kan diagnosticeres med. Vores metoder kan forbedre de problematikker der ligger fra grad 1 til grad 3. De fleste personer vi behandler, melder tilbage at deres smerter er markant reduceret allerede efter de første par behandlinger. Den fulde effekt vil dog typisk indfinde sig efter 1-2 mdr.

Vi kan behandle alle led der er påvirket af slidgigt og processen indebærer 3 behandlinger.

Behandling af slidgigt

Igennem de sidste mange år har der været mange forskellige indgangsvinkler til behandling af slidgigt. Som udgangspunkt er træning meget effektivt og smertelindrende, men for nogle er dette ikke nok og smerterne er fortsat til stede. Hverken træning eller medicinering kan dog  fjerne slidgigten 100%, uden at der blev indsat et kunstigt led, eksempelvis knæ eller hofte.

Behandlingen vi bruger hos BioMekanikerne er banebrydende og unik. Vi bruger den nyeste teknologi hvor vi bruger dine egne celler til at hjælpe din krop med at regenerere og dermed lindre smerter, og minimere generne af din slidgigt.

ACP behandling af slidgigt

Succesraten med vores metode, Autologous Conditioned Plasma (ACP), er helt oppe på 85% og mange af vores patienter fortæller os, at de mærker væsentligt færre smerter allerede efter få behandlinger. Vi skal kun bruge en enkelt blodtapning pr. behandling, ca. 15 ml blod, det er alt der skal til når du bliver behandlet med ACP. 

Blodet vi tapper centrifugeres og adskilles i røde blodlegemer og plasma. Plasmaet, eller ACP’en, sprøjtes derefter ind i det led der skal behandles. Du vil, som oftest, umiddelbart derefter mærke mindre spænding i leddet grundet den øgede volumen. Man skal have 3 injektioner ialt, 1 injektion en gang om ugen. Efter få uger har ACP’en dæmpet inflammationen i det respektive led, og der vil ske en markant smertereducering og bedre bevægelighed.

Udviklet af arthrex

Arthrex er en af giganterne indenfor medicinsk forskning. ACP er udviklet og patenteret af dem og vi har hos Biomekanikerne modtaget specielundervisning for at kunne udføre behandlingerne. Vi er uddannede læger og fysioterapeuter og har derfor alle de relevante uddannelser der skal til for, at kunne behandle dig bedst muligt. Hvis du vil se en meget praktisk video af hvordan ACP behandlinger foregår kan du med fordel trykke på linket under her. 

SE VIDEO