Halvering af skadesperioder

Dette er bare en de positive effekter af brugen af K-laser. Din helingsproces optimeres markant og ved specielt de akutte og subakutte problematikker ser vi oftest en halvering af den tid, som vævet er om at heles efter en skade.

Ved de kroniske problematikker ser vi også klart markant bedring, dog tager det ofte lidt længere tid. Vi ser rigtig god effekt at K-Laser kombinere med fokuseret shockwave på mange problematikker.

Vi behandler mange forskellige typer af patienter med K-Laser og det er absolut ikke forbeholdt eliten. Så har du væv der skal hele hurtigere, er dette måden at komme hurtigt tilbage igen på.

K-Laser er den hurtige vej tilbage til toppen

Forskningen har vist, at behandling med K-Laser stimulerer heling og vækst af væv. Laseren fremskynder helingsprocesserne og mimimerer inflammation, smerter og bla dannelsen af arvæv. Laserterapi viser også gode resultater ift kroniske smertepatienter.

Hvad gør K-Laser?

Effekterne forbundet med behandlingen omfatter bla.: hurtigere vævsheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse, og hurtigere sårheling.

Terapi med laser, har været brugt i Europa af sundhedspersonale siden 70’erne. I BioMekanikernes klinik bruger vi den dagligt i vores behandlinger til mange forskellige typer patienter og var også nogle af de første i Danmark der indførte brugen af class IV laser behandlingsformen.

Hvad består behandlingen af praktisk?

Laserbehandling er smertefri proces som stort set ikke kan mærkes. Laseren øger blodcirkulationen som giver bedre restitutionsforhold og giver cellerne bedre arbejdsforhold og ilt til det beskadigede område. Der sker også et forbedret anabole respons til helingsprocesserne. Alle disse er forudsætninger for god og fornuftig restitution samt heling, og skaber et fysisk miljø der hurtigt kan komme sig.

Med brug af K laser vil det skadede område vende hurtigere tilbage til sin normaltilstand så du hurtigere vil komme tilbage for fuld styrke.

Cellemæssige effekter

Infrarødt laserlys påvirker dit væv på celleniveau. Uden at gå for meget i detaljer, betyder det blot at de celler der påvirkes af det infrarøde lys, vil opnå en øget produktion af energi der medfører mange andre positive sideeffekter.

Hvad siger videnskaben?

Der er mange publicerede artikler omkring brugen af K laser. Du kan blandt andet læse denne artikel fra NCBI, omkring kroniske smerter. Der kan findes yderligere forskningsartikler på K-Laser´s  hjemmeside.

Der er ingen tvivl om, at K laser er en del af vores værktøjskasse vi ynder at bruge hos BioMekanikerne. Vi ser så positive effekter af det, at vi anbefaler det til mange patienter. 

K laser

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

    Kære gæst, når du benytter vores kontaktformular acceptere du samtidig vores privatlivspolitik.

    Vores kunder giver os: