Seneskader

Det behøver ikke tage lang tid. Lad os se på det og hjælpe dig tilbage med vores unikke behandling.

Seneskader kan ske for alle og enhver. Vi ser det ofte hos sportsfolk der enten har gået med gener igennem lang tid og ikke fået gjort noget ved det, eller som akutte problematikker.

Fælles for seneskader er, at de som oftest kan afhjælpes. Afhængigt af skadens art, placering og omfang, så vil den rette diagnose, kombineret med korrekt behandling og genoptræning hjælpe.

Vi kan nu også tilbyde behandling af seneskader, med vores ACP Tendo behandlinger. Det er en banebrydende behandling hvor man bruger patientens egne celler tilført at matrix af collagen I fibre, til at “reparere” området hvor du er ramt af seneskade.

Mange har oplevet at det er svært at restituere helt når de har fået en svær seneskade. Det kan være svært at manøvrere i junglen af information og behandlingsformer. Derfor har vi gjort meget ud af, at dokumentere hvordan og hvor hurtigt ACP tendo behandlinger egentlig virker når vi bruger det hos renewed.

Vi kan behandle skader der ikke før var muligt

Behandling af seneskader

Vi har set delvist overrevne akillessener hele så hurigt at det var svært at tro på til at starte med. 

Med bare én behandling og genoptræning, kan vi få sener til at vokse sammen næsten helt uden arvævsdannelse.

Allerede efter en uge vil du opleve en markant forbedring af smerter, og på en ultralydsscanning med Sharewave elasteografi teknologi vil man tydeligt kunne se en forbedring i vævet, og at senens collagen I fibre, den oprindelige fibertype, i senen er gendannet.

Skadede eller delvist overrevne sener behandles med en enkelt injektion af dine egne celler, blandet sammen med ACP Tendo matrixet. Dette kombineret med den rette mængde ro og genoptræning har en succesrate, som er så høj, at vi selv var overraskede over de første behandlinger vi lavede.

Vi har set store og hurtige fremskridt hos folk med skader i såvel achillesenen, svangsene, tennisalbuer m.m.

Det er en markant forkortning af helingstiden, og det skadede område bliver smertefrit meget hurtigt. Det tager lidt længere tid før sene har gendannet sin oprindelige fulde styrke, men senen gendannes næsten helt uden arvævsdannelse. Tidligere når vi arbejdede med seneskader, så kom der arvævsdannelse, grundet kroppens måde at reparere skaden på. Med ACP Tendo så tilfører man de byggesten, collagen I fibre, som bruges til at restitutuere skaden påm og der dannes derved ikke arvæv i senen efterfølgende.

Behandling af seneskader

Seneskader sker for mange mennesker. Man har i mange år været nødsaget til at operere skaderne hvis de var alvorlige, men desværre er der også mange der ikke kan blive opereret som oftest resulterer i mangeårige smerter.

Er en sene helt eller delvist revet over, kan det være et alvorligt problem, og ofte tager det meget lang tid for en person at komme sig efter sådan en skade. Den eneste måde at se om en sene er revet helt ellerdelvist over er ved hjælp af en ultralydsscanning, og man bør derfor få dette lavet som en del af diagnosticeringen.

Typisk bliver der ordineret ro så den pågældende sene kan hele langsomt op, oftest kombineret med langsommelig genoptræning. Dette medfører oftest lang pause fra din sport og almindelige hverdag og succesraten er svingende.

Med ACP tendo er det en anden sag.

ACP tendo behandling af seneskader

Vores succesrate med Autologous Conditioned Plasma Tendo ( ACP Tendo ) er meget høj og vi ser markante forbedringer og smertelindring allerede efter en uge, og nogle patienter fortæller os, at de oplever en stor smertelindring og større bevægelighed endnu hurtigere og ofte allerede efter et par dage.

Der skal kun 15ml blod fra dig, når du bliver behandlet med ACP Tendo. Du skal med andre ord ikke igennem en operation og det er egentlig dine egne celler der helbreder dig.

Blodet vi tapper centrifugeres og blandes sammen med collagen I fibre. Denne blanding af dit eget blod og det naturlige collagen I fibre, sprøjtes derefter ind i den sene der skal behandles. Du vil som oftest umiddelbart derefter mærke spænding i senen, og efter 1 uge en markant lindring af dine smerter.

Vores behandling er et alternativ til en operation, der måske ikke vil have den effekt man håber, og ACP Tendo behandlingen er absolut et alternativ der er værd at foretrække.

Udviklet af arthrex

Arthrex er en af giganterne indenfor medicinsk forskning. De har patenteret og udviklet ACP og vi har hos BioMekanikerne modtaget specialiseret individuel undervisning for at kunne udføre behandlingerne. Vi er uddannede læger og fysioterapeuter og har derfor de relevante uddannelser der skal til for, at kunne behandle dig bedst muligt. Hvis du vil se en praktisk video af hvordan ACP behandlinger foregår kan du trykke på linket under her. 

SE VIDEO