Få stillet den rigtige diagnose.  

 

Det kan være svært som patient at komme med en endelig forklaring på, hvad det er man føler og hvordan smerter hænger sammen.

Det du fortæller kan vi kæde sammen med det vi ser på vores ultralydsscannere og derved danne os mere nuanceret billede af din situation.

Med andre ord kan vi stille en mere præcis diagnose med ultralydsscanning og give dig en bedre vejledning samt starte ud med den rigtige behandling til at starte med, så du hurtigt er tilbage i din sport igen.

 

Ultralydsscanning

Hos BioMekankerne bruger vi top producenten Sonosites scannere.

Medicinsk ultralyd er en diagnostisk billedbehandlingsteknik som er en del af vores værkstøjskasse i klinikkerne.

Med netop ultralydsscanning kan man se indre kropsstrukturer såsom sener, muskler, led, blodkar samt indre organer. Formålet med at bruge ultralydsscanning er ofte at finde en kilde til en smerte, hævelse, eller ander skader.

Da anvendeligheden er så stor er det et perfekt værktøj der kan hjælpe med til, at stille de rigtige diagnoser hurtigere.

Ultralyd er lydbølger med frekvenser, der er højere end dem, der kan høres af mennesker (> 20.000 Hz). Ultralydsbilleder, også kendt som sonogrammer, fremstilles ved at sende impulser af ultralyd til og igennem væv, ved hjælp af en probe.

Lyden gengiver et ekko i vævet. Det er selvsagt ekkoet som vises som et decideret billede på skærmen. Da vores kroppe består af forskellige typer og tykkelser af væv, kan man få nogle meget detaljerede billeder at se.

Hos BioMekanikerne råder vi over højt uddannet personale, der alle har indgående kendskab til brugen af ultralydsscannerne. Vi udfører ultralydsscanninger dagligt og har i mange tilfælde kunne lave mere præcise diagnoser, og deraf behandlinger, på grund af at vi havde udstyret til rådighed.

Vi bruger ofte ultralydsscanning for at se udvikling i skader eller behandlinger.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

    Vores kunder giver os: