Resultater

Resultaterne med ACP og ACP Tendo behandlingerne er virkelig gode og taler deres eget sprog. Behandlingerne er derudover markant mindre invasive end operationer og medicinsk behandling.

Man tager udgangspunkt i kroppens egen måde at reparere skader på og det er derfor uden bivirkninger. 

Læs mere

Behandlingen

Arthrex ACP Tendo er en patientvenlig og nem måde at behandle for tendinopatier og senerupturer. Det kombinerer fordelene ved autologous conditioned plasma (ACP) med fordelene ved et innovativt naturligt materiale, Vergenix STR, baseret på rekombinant humant kollagen (rhCollagen). ACP’ens interaktion med rhCollagen-matrixen skaber et vækstfaktor depot, der muliggør en langvarig frigivelse af vækstfaktorer til skadestedet i op til 4 uger. Det fremmer hæmostase, vævsfornyelse og regenerering.

Personale

For at tilbyde unikke behandlinger der adskiller sig fra andre, er man nødt til at have et unikt udførende personale. Hos BioMekanikerne går vi dybere i behandlingerne med ACP og ACP tendo end andre og tilbyder derfor en fullservice løsning, med både scanninger, laser-behandlinger, samt genoptræningsprogrammer. 

Kombinationen af ortopædkirurgi og fysioterapeutiske teknikker og genoptræning, er unikt og altafgørende for et godt forløb med ACP og ACP tendobehandlinger. 

Kenneth Carlsen

Ejer af Biomekanikerne | Fysioterapeut

Kenneth er uddannet fysioterapeut og har igennem mange år drevet virksomheden BioMekanikerne. 

Han underviser i fysioterapeutiske teknikker og arbejder dagligt med ultralydsundersøgelser, laserbehandlinger, samt genoptræning af patienter. 

At hjælpe folk med deres smerter er blevet en mission for Kenneth, hvilket var den primære årsag til at regenerativ behandling blev en del af udbudet hos BioMekanikerne. 

Vil du arbejde med Regenerativ behandling hos BioMekanikerne?

Vi leder altid efter nye talenter indenfor vores felt. Tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til os, hvis du mener du har det der skal til. 

info@biomekanikerne.dk