Det er ikke meningen du skal have ondt 

Går du rundt med smerter er det fordi din krop prøver at fortælle dig noget. Uanset om det er ledsmerter, muskelsmerter, knæ eller nakkesmerter, så er smerter et symptom på at noget ikke virker som det skal.

Vores atlettankegang og analytiske tilgang til dig som unik klient, kan gøre en meget stor forskel for dig. Vi analyserer smerterne og finder frem til hvad der skaber dine problemer.

At have ondt i knæet, eksempelvis, kan hænge sammen med mange ting. Det ved vi, og leder altid efter den udløsende faktor før vi sætter gang i behandlingerne.

 

FYSIOTERAPI

Vi arbejder ud fra en atlettankegang, der betyder at vi sætter os ind i de fysiske og mentale krav der stilles til/af idrætsudøvere og deres sport.

Om det drejer sig om behandling, genoptræning eller performanceoptimering, går vi altid efter at finde kerneproblematikken – altså den udløsende faktor.

Det er dog ikke begrænset til kun sportsrelaterede problematikker.

Diagnosticering, træning og manuel terapi udgør vores grundlæggende behandlingsstil, suppleret med K-Laser, ultralydsscanning, fokuseret shockwave terapi (FSWT),  manipulationer, akupunktur, tape m.m.

Alle fysioterapeuter på klinikken er videreuddannet inden for forskellige behandlingsregimer. Vi sætter stor ære i at være innovative i måden at gribe problematikker an på, og søger konstant at være på forkant med nyeste viden.

Det er vigtigt at kvalitet og grundighed går hånd i hånd, så vi bestræber os altid på at bygge mere oven på vores solide faglige fundament, så vi, ud fra bedste evidens, kan tilbyde den bedste og mest effektive behandling.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

    Kære gæst, når du benytter vores kontaktformular acceptere du samtidig vores privatlivspolitik.

    Vores kunder giver os: