HOLDET


Kenneth Carlsen
Ejer & Fysioterapeut

Kenneth er stifter og ejer af virksomheden, og arbejder dagligt med fysioterapi i klinikkerne i Helsingør og Hellerup. Kenneth har behandlet klienter på alle niveauer og kommer selv fra triatlonverdenen og har kørt mange ironmans og deltaget ved VM på Hawaii.


Tobias Jørgensen
Ejer & Fysioterapeut

Tobias har været ansat som fysioterapeut i klinikken i Helsingør siden 2016, og har speciale i idrætsskader. Han arbejder samtidig som fysisk træner og fysioterapeut for FC Helsingør. Han arbejder til dagligt med top-atleter, og er meget grundig og analyserende i sin tilgang til behandlingen. Han har sin største ekspertise på træningsområdet, og arbejder meget med performancetræning af atleter.


Thaddeus Jonessey
Fysioterapeut

Thaddeus har været ansat siden 2018 og arbejder med klienter på alle niveauer. Han er holistisk anlagt og går analyserende til værks i sine behandlinger. Thaddeus kommer selv fra sportsverdenen, med længst periode som håndbold- og badmintonspiller men med generel god indsigt i div. idrætsgrene.Til dagligt behandler han i klinikken i Helsingør.


MaRtin Adelgaard
Fysioterapeut

Martin er det nyeste medlem af BioMekanikerfamilien. Han har været ansat siden 2019 og kommer med en solid erfaring fra mange år i branchen. Han har nogle klare kompetencer ift. at finde de udløsende faktorer til smerter og kan med sine mange ekstrauddannelser, hjælpe alle former for patienter.