HOLDET


Kenneth Carlsen
Ejer & Fysioterapeut

Kenneth er stifter og ejer af virksomheden, og arbejder dagligt med fysioterapi i klinikkerne i Helsingør og Hellerup. Kenneth har behandlet klienter på alle niveauer og kommer selv fra triatlonverdenen og har kørt mange ironmans og deltaget ved VM på Hawaii.


Tobias Jørgensen
Ejer & Fysioterapeut

Tobias har været ansat som fysioterapeut i klinikken i Helsingør siden 2016, og har speciale i idrætsskader. Han arbejder samtidig som fysisk træner og fysioterapeut for FC Helsingør. Han arbejder til dagligt med top-atleter, og er meget grundig og analyserende i sin tilgang til behandlingen. Han har sin største ekspertise på træningsområdet, og arbejder meget med performancetræning af atleter.


Stig Jørgensen
Fysioterapeut

Stig har været fysioterapeut i 32 år og kommer med en massiv erfaring. Han har indsigt i ultralydsscanning, shockwave, og selvsagt fysioterapeutiske behandlinger. Stig er desuden far til medejer Tobias Jørgensen og har med sin indgang i virksomheden, bragt to generationer af fysioterapeuter sammen. 


Anders Bulskov-Wichmann
Fysioterapeut

Anders mangler kun sin europæriske certificering for at kunne kalde sig osteopat. Han har været 5 år i FC Nordsjælland med speciale i idrætsskader og en stor viden inden for bevægeapparatet. Han er specialist i manuelle teknikker og er erfaren bruger af ultralydsscanning, shockwave m.m.


Sara Kraul
Massør

Sara kommer med mange års erfaring indenfor massage. Hun er især god til sportsrelaterede problematikker, og kan med styrke og forståelse sørge for at lindre smerter, og forebygge skader. Massage er en vigtig del af restitution og derfor har Sara mange patienter der bruger hende forebyggende i aktivt sportsliv. 


Feline Christoffersen
administration/kontor

Feline er vores kontor og administrationsansvarlige. Hun sørger for at alle ender af virksomheden mødes, og samtidig også for at have daglig kommunikation i planlægningsøjemed med vores patienter. Feline varetager en stor del af vores planlægning og koordinering og arbejder dagligt i Klinikken i Helsingør.


SaraH Jønsson
Fys.stud

Sarah er fysioterapeut studerende fra UCC Nordsjælland. Sarah tilbyder udover massage – også holdtræning hos BioMekanikerne i Helsingør.