Fysioterapi Hørsholm

Vores klinik i Hørsholm huser nogle rigtigt store kapaciteter indenfor fysioterapi.  

Vi råder over det bedst tænkelige udstyr, sådan at vi nemt og hurtigt kan finde de udløsende faktorer der gør sig gældende. 

Vi har mange års erfaring med både behandling, og som undervisere. Dine smerter, eller din skade, bliver derfor varetaget af dygtige folk.  

Vi er selv aktive idrætsudøvere, og har personlige erfaringer, der i samspil med vores behandlinger, gør en stor forskel. 

Vi yder fysioterapi i Hørsholm, til alle typer af mennesker og idrætsfolk. Vi tester dig, og følger op, og lader dig ikke gå, før du føler, at du er på rette vej. 

Vi kan behandle med både  K-laser, shockwave og diagnosticere med ultralydsscannere også. Vi bruger kun det bedste udstyr, og sætter en ære i, at vores klinikker fremstår rene og professionelle. 

Vi ligger i sundhedshuset i Kokkedal og deler hus med flere forskellige behandlere. Du kan med andre ord, være sikker på, at du bliver mødt med de bedste forudsætning for, at blive smertefri. 

Vi har behandlet rigtigt mange mennesker igennem de sidste mange år. Læs vores referencer og bliv selv overbevist om, at vi er det rette sted for dig. 

Vi har også mange anmeldelser på facebook, eksempelvis. 

Tryk på den orange knap i højre side, og book din tid til behandling med det samme. 

Vi glæder os til at se dig, i vores klinik for fysioterapi i Hørsholm.