Testemonial Frederik Andersen

Vi har samarbejdsaftaler med elitesportsfolk, og tager altid den analyserende tilgang i brug, når der skal planlægges genoptræning, styrkeopbygning eller optimering. En af de atleter vi arbejder med er ironman triatleten Frederik Andersen. Han siger selv:

“Mit navn er Frederik Andersen. Jeg dyrker triarhlon med focus på de længere distancer på 10år nu. Til dagligt arbejder jeg i håndværkerbranchen i et lokalt tømrer firma og laver alt fra grave/murer og tømrer opgaver.

Hårdt arbejde har altid været en del af hverdagen og den tråd bruger jeg også i min Triathlontræning. Jeg kan kapere en relativ ‘stor’ og hård belastning.. som en af de store drenge og med det focus jeg har, er jeg sjældent oppe at køre de rigtig høje watt eller super hurtige kilometer tider.. men jeg træner en rigtig stor del omkring 80-85% trænings-‘load.’ Typisk 15-18t/ugen i basic træning og 22-25t/ugen i de specifikke-build perioder 6-8uger før et større event.

Da jeg altid har trænet meget og til dagligt har et hårdt arbejde, har jeg altid benytter mig af ‘active recovery’ og træner med få undtagelser hele året rundt, hver dag.

Jeg har brugt Kenneth i 8mdr nu efter en lang periode hvor jeg har søgt et ‘fast forhold’ med en behandler.. Kenneth er faldet lige i min smag og med hans 10.000km eftersyn som han kalder det, har vi hele tiden en finger på pulsen og kan se hvordan kroppens mønster ser ud i de forskellige perioder og hvad vi skal være opmærksom på! Jeg elsker at få mine behandlinger oppe i klinikken i Helsingør og kører gerne de ekstra km det er. 

Kenneth er nok den bedste manuelle behandler jeg har lagt mig ned for, og ligger ligeledes inde med udstyr og den erfaring der skal til, for at gøre hvad der kan/skal gøres!

Kenneth er med til at gøre, at jeg bedre kan klare den store trænings belastning i de hårde perioder og skulle uheldet være ude sørger han også for jeg hurtigt kommer tilbage igen! “

Frederik har for nyligt været igennem et forløb efter et styrt på cykel. Til at optimere hans behandling og forkorte hans skadesperiode har vi i høj grad brugt K-Laser. Den behandlingsform kan du læse meget mere om her.

Fælles for alle dem vi bruger K-laser på er, at de fortæller om bedre og hurtigere restitution og kortere behandlingsforløb. Dette, kombineret med den klassiske fysioterapeutiske behandling er med til at optimere processen og hurtigere få atleterne tilbage i træning igen.

Vi behandler alle typer af atleter vi vores klinikker, som ligger både i Helsingør, Hellerup, og Ålsgarde. Book med det samme hvis du går med smerter du ikke rigtigt kan slippe. Vi elsker at arbejde med mennesker, hvilket skinner igennem i vores daglige arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *