Performancetræning

performancetræning

Performancetræning og optimering – de små ting gør den store forskel. 

Hos BioMekanikerne bruger vi en atletisk tankegang i vores tilgang til vores patienter. Vi har mange idrætsaktive patienter på meget forskellige niveauer, helt fra amatørniveau til landsholdsniveau og er derfor nødt til at behandle alle forskelligt, men med samme mål for øje.

At gøre dem bedre fysisk.

Derfor tilbyder vi også performancetræning, som er en unikt tilpasset løsning til dig der vil optimere på de helt små detaljer.

Stabilitet og styrke er en nødvendighed for din krop, når du dyrker sport eller motionerer. For at kroppen kan klare de krav vi stiller til den, skal vi have synergi og styrke i vores krop. Det er bla. med til at minimere risikoen for skader.

Performancetræningen er meget effektiv, da vi som fysioterapeuter har en hoolistisk tankegang til kroppen, og derfor kan vurdere og analysere os frem til vores patienters styrker og svagheder. Alle er forskelige og har derfor også individuelle behov.

Træningen bliver lavet ud fra atletens nuværende niveau, behov og krav fra den sport der dyrkes. Efter en grundig screening og samtale, vil man få et specifikt program hvor progression og øvelser tilpasses løbende og som efter kort tid vil vise sig på ens performance.

Træningen kan skræddersyes, så man selv kan træne det, men du kan også vælge at få hjælp til øvelser ved at træne det med os. Vi elsker at arbejde intensivt med atleter som ønsker at blive bedre, og vi ser rigtige gode resultater med netop den tilgang.

Hos os arbejder du med øvelser og kombinationer, som du ikke har prøvet før og med vores vejledning er du sikker på, at du ikke gør noget forkert. Vi er på forkant med såvel forskning, som nye initiativer og metoder og er selv aktive idrætsudøvere. Derfor ved vi, hvad der skal til for at du bliver en stærkere, mere mobil og eksplosiv udgave af dig selv.

Vi sætter en ære i at udfordre dit fysiske såvel som mentale niveau under træningsfasen. Uanset hvad dine behov er, kan vi lave et program til dig.
Det kan være alt fra vægttab til ønsket om at accelerere hurtigere i sin sport, springe højere eller blot blive stærkere og mere stabil.

Vores patienter og kunder til perfomancetræning kan være:

 • Fodboldspilleren, med et ønske om mere eksplosivitet.
 • Golfspillere, med et ønske om at kunne slå længere.
 • Hesterytteren, med et ønske om at kunne springe højere.

Der er egentlig ingen begrænsninger, da vores metoder til at screene og tilpasse programmer, er unikke. Ligeledes kan det også være simpel genoptræning efter skader.

Ved hvert træningsforløb kommer man igennem:

 • Før- og efter samtale / forventningsafstemning og målsætning
 • Fedtprocentmåling v tang og maskine
 • Omkredsmåling v målebånd
 • Før og efter-test (alt afhængigt af formålet med træningen)

Ved 60min træning er vores priser følgende:

 • Ved køb af 1x træning, pr gang: 750,-
 • Ved køb af 5x træning, pr gang: 700,-
 • Ved køb af 10x træning, pr gang: 650,-

Ved 30min træning:

 • Ved køb af 1x træning, pr gang: 390,-
 • Ved køb af 5x træning, pr gang: 320,-
 • Ved køb af 10x træning, pr gang: 300,-

Halve timers træning kan være fint til dem, som selv kommer og varmer op. Det fungerer også for dem som er tidligt i et genoptræningsforløb eller lign. Hvorimod hvis man vil noget mere med sin træning og skal forbedre sin performance inden for sport / idræt, så anbefaler vi en times træning.

Træningen foregår enten i Forever Fit i Helsingør eller i Forever Healthy Fitness i Ålsgårde. Det er også muligt for sportsklubber at købe os ud til træning på banen og i klubben. Alt afhængigt af tid og afstand, aftales pris separat.

I bund og grund går vi op i, at optimere detaljer og hjælpe folk til at blive bedre til det de brænder for. Du må meget gerne kontakte os – det kan du gøre her – så skal vi med glæde tage en snak med dig omkring dine behov.