Fysioterapi København

Har du en skade, smerter, eller en anden gene du gerne vil af med? 

Vi arbejder med den udløsende faktor og behandler ikke blot symptomer. Vi analyserer, evaluerer og lægger en plan sammen med dig, så du hurtigt kommer tilbage til din sport. 

Med vores personlige erfaringer fra sport og mange års erfaring med behandlinger af sportsskader, ved vi, hvor vigtigt det er for dig at komme tilbage hurtigt. 

Vi sætter en ære i faglig stolthed og yder fysioterapi i København, til alle typer af mennesker. Vi arbejder med motionisten der har en løbeskade og den profesionelle fodboldspiller, der igen har revet et ledbånd over.

Ud over fysioterapi, så råder vi over det bedste udstyr i branchen og kan både behandle dig med K-laser, shockwave og samtidig analysere og diagnosticere med ultralydsscannere også. I klinikken har vi specialister indenfor mange felter, som også kan bidrage med deres viden. 

Vi ligger ved Rotunden i Hellerup. Du kan let komme til os enten i bil eller på cykel. Og så har vi mulighed for at tage dig ind til behandling hurtigt.

Vi har behandlet rigtigt mange mennesker i vores klinikker og har selvfølgelig også plads til dig.

Vi har også fået mange anmeldelser på facebook, så hvis du vil læse lidt omkring hvad folk synes om os, så kan du evt. trykke på linket og se mere.

Tryk på den orange knap ude til højre, hvor du bliver taget direkte til vores bookingside online. Så kan vu hurtigt muligt får dig til en behandling og tilbage på sporet.

 

Fysioterapi københavn