Fysioterapi Helsingør

Vi udfører fysioterapi i Helsingør på sportsfolk og på mennesker der sætter deres fysik højt på prioriteringslisten. Vi råder over nogle af de bedste og højest uddannede personer, og er din foretrukne klinik for fysioterapi Helsingør.

Vores klienter kører ofte langt for at komme til os da vores ekspertise er høj, og vi prioriterer at de kommer hurtigt til.  

Hvis du har brug for fysioterapeutisk behandling i, så tag kontakt til os med det samme, så vi kan få dig sat i den korrekte proces hurtigt.

Vi arbejder med et højt niveau af vejledning, og sætter en ære i, at du har det bedre når du forlader os, end da du kom.

Andre former fysioterapi i Helsingør

Ud over fysioterapi, så bruger vi bla. K-Laser, og shockwaveterapi samt til vores behandlinger. Yderligere har vi også mulighed for at ultralydsscanne dig så vi kan diagnosticere hurtigt og præcist. Fælles for alle behandlingsmetoderne er, at vi hjælper dig til at komme tilbage for fuld styrke, hurtigere, stærkere og bedre. 

Vi har behandlet flere tusinde mennesker i vores klinikker, og har også plads til dig. Vores kunder er ofte sportsfolk, men vi har også plads til dig der kommer med en anden skade end en sportsskade.

Vi har fået rigtigt mange anmeldelser på facebook, så vi du vil læse lidt omkring hvad folk synes om os, så kan du evt. trykke her og gå ind og læse mere.

Priser på fysioterapi

Vores priser er konkurrencedygtige og fair og vi har mulighed for, at lade dig komme til hurtigt. Du skal blot trykke på den orange knap i højre side, som tager dig direkte til vores bookingside online.

Fysioterapi helsingør