BioMekanikerne i Helsingør har ansat Mads Rytter

Mads Rytter er Fysioterapeut og ligesom de andre ansatte i BioMekanikerne meget aktiv sportsmand. Som aktiv triatlet har Mads konkurreret ironman stævner rundt omkring i verden, og har i mange år løbet også.

Mads siger selv:

“Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2006 og har arbejdsspecialer indenfor idrætsfysioterapi og manuel behandling.

Jeg er uddannet i ultralydscanning, shockwave, k-laser, tapening, akupunktur, genoptræning og osteopatiske manuelle teknikker.

Jeg arbejder primært med overbelastningsskader i bevægeapparatet, hvor jeg bruger apparaturbehandling, øvelser, rådgivning og manuelle justeringer af kroppens biomekanik.

Personligt brænder jeg for cykling og triathlon og har 20 års baggrund i triathlonsporten”

Mads er startet i slutningen af august og har allerede nu, mange patienter der booker tider i hans kalender. Hvis du vil have Mads eller en af de andre fra klinikken i Helsingør til at se dig, skal du blot booke direkte i kalenderen. Tryk på “online booking” ude til højre.

Hvis du vil læse mere om nogle af de ting Mads har speciale i, så tryk her med det samme. Der er god viden at hente og artiklerne kan læses på et kort øjeblik.

Læs om K-laser her. 

Læs om Shockwave her. 

Læs om Fysioterapi her. 

Vi er superglade for at byde Mads velkommen i teamet og ser frem til, at arbejde sammen med ham.