Massage er skadesforebyggende 

Hos BioMekanikerne benytter vi massage, som en del af din behandling, der hvor det giver mening. 

Vores massør, har øje for helheden og derfor giver det mening, at komme en tur ind forbi massøren, hvis en gammel skade, dårlig arbejdsstillinger eller ensidige bevægelser i din sport føre til, at dit bindevæv holder dig fast i en uhensigtsmæssig position.

Med det rigtige værktøj i sin værktøjskasse, har vores massør også mulighed for, ikke bare at løsne op i ømme muskler, men følge muskelkæderne og skabe balance mellem de arbejdende muskler.

Massage er selvfølgelig også skadesforebyggende og hos sportsudøvere og andre aktive personer, kan sportsmassage også være med til at skabe en god restitution 

 

Massage i Helsingør og Hørsholm

Da vi hos bioMekanikerne bruge massage, både som en del af din behandling, når skaden er sket og som skadesforbyggende behandling eller restitution, har du mulighed for at booke tider både i helsingør og Hørsholm.

Vi er selv atleter og sportsfolk og kender til vigtigheden af, at have en krop der kan præstere når det kræves. Din krop og din fysik er som vores patient, det der betyder noget.

Vi SKAL have dig tilbage til en hverdag uden smerte hurtigt, men det vigtigste for os er egentlig at sørge for, at du aldrig har behov for fysioterapi. Så udover at vi gerne vil hjælpe dig hvis skaden er ude, så vil vi også gerne hjælpe dig ved at forebygge skader, derfor har vi flere tråde at trække i og massage er en af dem.

Hos BioMekanikerne har vi valgt at have en massør, der går 100% op i sit fag og bruger en masse tid på, at nørde med teknikker der kan hjælpe dig til, at få styr på din krop og komme hurtigt tilbage til en hverdag uden smerte.

Sara er selv aktiv inden for sport og ved derfor hvor frusterende det er, ikke at kunne præstere optimalt

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

    Vores kunder giver os: