Massage er skadesforebyggende 

Træner du meget kan dine muskler i høj grad have brug for at blive spændt ud. Det er vores erfaring, at mange skader kunne være blevet taget i opløbet, hvis der var blevet fokuseret lidt mere på en ordentlig restitution.

Massage er i den sammenhæng vigtigt, da det løsner muskler op og skaber en væsentlig bedre blodgennemstrømning til musklerne. Sportsmassage er en lidt dybere form for massage og skal ikke forvekslet med wellness massage.

Dyrker du sport vil du på et eller andet tidspunkt opleve en “stramhed” i dine muskler og den stramhed kan lede til mere seriøse skader på sigt. Massage løsner derfor de stramme muskler op og er derfor en god service at give sig selv og sin krop. Det er en god investering i din dig selv og din sport. 

 

Sportsmassage

Hos BioMekanikerne tror vi på at forskellige patienter har behov for forskellige ting. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde dig sportsmassage i vores klinik i Helsingør.

Vi er atleter og sportsfolk selv og kender til vigtigheden af, at have en krop der kan præstere når det kræves. Din krop og din fysik er som vores patient det der betyder noget.

Vi SKAL have dig tilbage til din sport hurtigt, men det vigtigste for os er egentlig at sørge for, at du aldrig har behov for fysioterapi. Så udover at vi gerne vil hjælpe dig hvis skaden er ude, så vil vi også gerne hjælpe dig ved at forebygge skader. Og det kan sportsmassage hjælpe med.

Hos BioMekanikerne kan Maria sørge for, at holde skaderne fra døren ved at give massage der har den dybde og styrke der skal til.

Maria er selv aktiv indenfor sport og ved, at du er unik har individuelle behov. Derfor kræver din krop, at den massage du får er det samme. 

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til behandlingen. Udfyld blot formularen herunder:

Vores kunder giver os: