ACP tendo behandling med Renewed

Slidgigt, visse ledskader og  nogle muskelskader, kan være problematikker der er lidt mere komplekse at arbejde med. Derfor har vi hos BioMekanikerne, en aftale med virksomheden Renewed.nu, som Kenneth Carlsen fra os af, også er ejer af.

Med udstyret og behandlingerne fra Renewed, kan vi derfor tilbyde unikke muligheder, især indenfor behandling af slidgigt, akillesseneproblemer og lignende. Med eksempelvis ACP tendo bliver dine egne celler via en blodprøve, behandlet og sprøjtet ind i det område der er udfordringer med. De behandlede celler skaber nu et unikt miljø på, og omkring det område der skal arbejdes med. I løbet af kort tid, ser vi oftest store forbedringer og minimerede smerter.

Til at foretage de her behandlinger bliver der brugt det nyeste udstyr i branchen. Herunder ultralydsscannere fra Storz, og centrifugeudstyr fra Arthrex. Det væsentlige er, at der ikke gås på kompromis, og at der stadig arbejdes med det overordnede mål for øje: at hjælpe dem, som andre har givet op på.

Renewed.nu er en ny virksomhed, og er indirekte med til at understøtte biomekanikernes muligheder for behandlinger. Vi hos BioMekanikerne tager gerne imod dine spørgsmål til behandlinger med ACP og ACP tendo, hvis du måtte have dem.