5 gode grunde til at bruge k-laser til behandling af skader

K laser

BioMekanikerne var nogen af de første til, at tage k-laser konceptet ind i Danmark. Vi bruger den, idag, næsten dagligt på vores patienter, da vi ser virkelig store effekter af det. Udover at det er en smertefri behandling, så er der mange andre fordele forbundet med brugen af laser, men først lidt om, hvad k-laser egentlig er.

K-laser, eller princippet med laserbehandling har været brugt i Europa siden 70erne. K-laser har forfinet laserteknikken og gjort den tilgængelig for fysioterapeuter og mange andre behandlere. Det har på mange måder været en gamechanger for os som fysioterapueter, men især også dig som patient.

Laserterapi er smertefrit og kan nærmest ikke mærkes. Den infrarøde laser går “dybere” i musklen og påvirker væv på celleniveau. Det giver en forøget energi og blodgennemstrømning til musklen eller vævet, som igen medfører mange positive effekter.

K-laser bliver påført med en probe på huden, og alt efter hvad man skal behandles for, kan der blive skruet op eller ned for styrken, ligesom mængden af infrarød laser man får, kan justeres.

Det er som sagt smertefrit og har bla. disse 5 positive effekter:

1: Hurtigere restitution og vævsheling

2: Mindre smerte på skadede eller ømme områder

3: Forbedret blodcirkulation og deraf restitution og energi

4: Formindsket hævelse og deraf mindre ubehag.

5: Hurtigere sårheling, som ses ved eksempelvis styrt eller andre mere voldsomme skader.

Vi har behandlet flere hundreder af mennesker med K-laser og ser helt systematisk en hurtigere heling når vi bruger den. Hele meningen med BioMekanikernes virke er, at hjælpe mennesker hurtigt tilbage på sporet igen. Og ved at bruge netop den her behandlingsform og ved ikke at være bange for at gå forrest imod nye koncepter, hjælper vi dig hurtigt tilbage til din sport, eller ud af skader.

Du kan få k-laser behandlinger i alle vores klinikker. Både af Kenneth og Tobias, som er ejere af BioMekanikerne, og til dagligt er at finde i både Helsingør og Hellerup klinikken. Men også af Thaddeus og Mads, som er at finde i Helsingør klinikken.

Tag kontakt til os med det samme. Vi kan både tage imod hvis du vil screenes, men også hvis du vil have en second oppinion på en skade eller gene du måtte have.