10.000 km eftersyn af dine muskler og led

Ligesom din bil har brug for et service en gang imellem, har du og din krop også. En gang imellem skal der skiftes olie på bilen, eller skiftes et leje og den analogi kan man egentlig også bruge på mennesker.

Bortset fra, at vi ikke lige skifter noget decideret ud.

En del af vores patienter er sportsfolk der har forholdsvis mange træningstimer hver uge. Men mange af dem er faktisk også almindelige mennesker der sidder ved et skrivebord en hel dag. Eller som går under en bil-lift og er automekanikere.

Deres kroppe har også brug for et eftersyn, ligesåvel som en sportsmand, eller kvinde har.

Mange af os går rundt med “små-skavanker”. Skavanker som endnu ikke er så store, at de rigtigt irriterer os. Og det er lige nøjagtigt det problem, vi ser oftest.

En patient har gået med et “jag”, eller hold i ryggen i noget tid, som har fået lov til at udvikle sig. Resultatet af at vente med at få det “efterset” hos mekanikeren resulterer i en større omgang reparationer, og ventetid på at få sin bil igen. For lige at blive i den analogi.

Derfor opfandt vi konceptet: 10.000 km eftersynet, som egentlig blot er en tur på briksen, hvor vi gennemgår hvad der måtte være af udfordringer.

Du får en indsigt i dine styrker og svagheder, og går fra os med en viden omkring dig selv, der er essentiel for at undgå skader. Om det så er skader du får ved at træne, eller at arbejde. Du får samtidig øvelser og programmer, og hvis det allerede har udviklet sig til at være noget der skal behandles flere gange, så får du også en behandlingsplan.

Se lige den her video, hvor vi fortæller om 10.000 km eftersynet og så skynd dig at booke hos os med det samme. Det kan du gøre her: BOOKING.